sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ratsastusta




 Toi kuva on just ennen ku putoon hepan selästä:D
ihana Riina<3

Tänään Riina vei mut ratsastamaan. Se oli tosi jännittävää! En oo muistaakseni koskaan ennen ratsastanu. En meinannu ees päästä hevosen selkään, tai ainakin musta tuntu ettei siitä meinannu tulla mitään. Lopulta kuitenkin pääsin. Aluks kaikki suju ihan hyvin. Ratsastaminen on tosi hauskaa! Se heppa körötteli sillee rauhallisesti ja Riina talutti. Sit ku se suju ihan hyvin niin ratsastin itekseni. Sain valita ratsastanko ilman satulaa vai satulan kanssa. Ratsastin ilman satulaa. Se suju viel hitaassa vauhdissa ihan hyvin.

 Sit Riina kysy että haluunko kokeilla ravia ja koska halusin, niin sitä pääsinkin sitten todella kokeilemaan. Sit ku se heppa ravas niin multa lähti tasapaino enkä oikeen saanu pidettyä kiinni mistään ja tietysti lensin kauheessa vauhdissa alas hevosen selästä. Ku tärähdin maahan niin sattu aika paljon mut kyl se rupes siitä nopeesti helpottamaan ja pystyin taas kävelemään. Ei onneks sattunu mitään vakavaa. Ratsastaminen on tosi hauskaa mutta myös aika vaarallista. Totesin, että toi heppailu ei taida olla ihan mun juttu. Mut kyl mä varmasti meen viel joku kerta uudelleen kokeilemaan, jos se sujuis vähän paremmin.

Oli ihana nähä Riinaa taas noitten kaikkien matkojen jälkeen. Oli tosi mukava päivä! Toivottavasti nähään pian uudelleen.

2 kommenttia:

  1. Vitsi oon ylpee ku uskalsit <3 :)

    VastaaPoista
  2. mä en kyllä ikinä uskaltais ratsastaa ilman satulaa :D onneks sulle ei sattunu pahemmin ku tipuit sieltä!

    VastaaPoista