maanantai 14. heinäkuuta 2014

"Mä vieraan kylän reunalla oon matkalaukut mudassa..." - Kreikan matka:DD






























































Oli ihan mielettömän ihana reissu! Kreikassa oli ihan järjettömän kuuma, varmaan 35 astetta ainaki? Mut se oli just ihanaa! Merivesi oli tosi lämmintä. Samoin uima-altaiden vedet. Uitiin paljon ja otettiin aurinkoa. Tai no siel nyt olis vähän vaikee välttyä auringolta... Lisäks shoppailtiin tosi paljon. Ostin vaikka mitä kaikkee mutta niistä laitan kuvia seuraavaan postaukseen. Kierreltiin paljon vanhassa kaupungissa ja keskustan kaduilla. Löysin muun muassa kokonaiset 6 paria kenkiä ja kaikenlaista pikkusälää. 

Keskiviikkona käytiin Falirakissa, joka on yks Euroopan suurimmista vesipuistoista ellei suurin. Siel oli tosi jyrkkiä mäkiä ja äiti ei uskaltanu tulla mihinkään joten jouduin sitten yksin laskemaan. Äiti ihmetteli miten mä uskalsin. Mut oli joka tapauksessa tosi hauskaa.

Rodoksella on kolme eri Suomi-baaria ja niissä kaikissa oli karaokea joten kävin laulamassa joka ilta. Äitikin uskalsi laulaa muutaman kerran ja hienosti meni. Oli ihan mielettömän ihanaa laulaa ja sain tosi paljon kehuja ja suosiota!

Sunnuntai-iltana kun lähdettiin lentokentälle, kadun varressa oli kauheesti poliiseja ja turvajärjestelyjä koska Kiinan presidentti oli Kreikassa käymässä. Kentällä saatiinkin sitten tietää että kone on puoltoista tuntia myöhässä. Kone kuitenkin myöhästy vielä enemmän eli yhteensä melkeen kolme tuntia. Ei auttanu muu kun ootella.. Oltiin kotona vasta neljän jälkeen aamuyöstä. Oli ihan outoa mennä vasta puol viiden aikaan nukkumaan. Nyt oonkin kamalan väsyny kun jäi yöunet vähän lyhyiks. Onneks Mari ihanuus tulee kohta piristämään mua:DD

Kaiken kaikkiaan reissu oli tosi ihana ja onnistunu. Kiitos äiti ihanasta matkasta!<3

2 kommenttia:

  1. voi vitsi ihania kuvia ja kuulostaa niin kivalta toi teiän matka!!! ♥ onneks mekin nähään pian!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että Teillä oli onnistunut matka!

    VastaaPoista